perjantai 14. joulukuuta 2012

Vuittonin pikkujoulut

Tämän päivän luukku sai tosiaan vähän inspiraatiota eilisestä tapahtumasta.
Sain marraskuun puolella hauskan save the date -puhelun kesken työpäivän, Louis Vuittonin Helsingin liike oli taas järjestämässä 'pikkujoulu'-iltaa. Perässä seurasi vielä hieno kutsu postissa.

Oli hauska pistäytyä moikkaamassa liikkeen mahtavia myyjiä ja katsomassa uutuuksia. Moët ja pienet suupalat oli koristeltu myös kutsun ja sesongin teemaan sopien lehtikullalla - selvä...
Ajattelinkin mennessä, että saattaisin ehkä törmätä uusiin-vanhoihin tuttuihin. Hetken rupattelun ja kiertelyn jälkeen näinkin tutun saapasparin ja mekon

Olipa mukava tavata viimein ihana ja tyylikäs Mussu sekä hänen miehensä. Siinä jäi laukut ja asusteet hyllyyn, kun jutustelimme kasvokkain. Olin ajatellut vain piipahtaa tuolla töiden jälkeen, mutta olimmekin lähes valomerkkiin asti. 


 Koska en viitsinyt riehua illassa skumppalasin ja kameran kanssa, niin tässä lisäksi edes asukuvaa.

Paita/Gucci, housut/Turo Tailor Red Label, laukku/Dior, vyö/YSL,
tuoksu/V&R Spicebomb10 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs ja siisti asu, tykkään tuosta paidasta paljon. Viikonloppuja!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siinä on kiva printti, joka ei ehkä tule edukseen taas tässä illalla otetussa kuvassa... :) Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Kiitos vielä seurasta, kylläpäs se aika vierähti nopeasti. Ja se kultahippujuoma taisi olla aika petollista, kun menin tekemään sen paljastuksenkin :D Onneksi lupasit, että huulesi on sinetöidyt ;)
  Ihanaa viikonloppua, olet huipputyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille, oli tosi mukavaa!
   Your secret is safe with me - älä huoli ja se oli vaan hauska juttu! :)
   Mukavaa viikonloppua ja nähdään toivottavasti pian uudestaan!

   Poista
 3. Mä en kestä. Sä olet niin kova shoppailee, että pääset heidän pikkujouluihin.
  Jos joskus olet avecia vaille, täällä on yks vapaaehtoinen ( viittaa kovaa ja ahkeraa ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä niin ostelusta tiedä, mutta olen käynyt siellä tässä vuosien varrella aika usein... :)
   Hyvä tietää, kaikki ei aina innostu näistä jutuista :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. En enää asioi helsingin liikkeessä, siellä on joku tyly venäläinen(?) puhekyvytön akka myymässä jonka kanssa joka kerta joutuu asioimaan. Tai jos ei hänen kanssaan niin saa solkata englantia japanilaisen kanssa, joka on kyllä mukava ja kohtelias, mutta suomessa asioin äidinkielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ainakin saanut aina tosi hyvää palvelua kaikilta myyjiltä. Ja on toisaalta hyvä, että siellä on kielitaitoisia myyjiä, kun hyvin ostavat turistit tulevat asioimaan.

   Poista
  2. Minä olen myöskin pettynyt monta kertaa Helsingin liikkeen palveluun. Itse myymäläpäälliköltä olen saanut virheellistä tietoa, joka vaikutti ostopäätökseeni. Ja tosiaan tuon tylyn akan tunnistan myös. Haluan myös asioida Suomessa äidinkielelläni, kyllä varmasti löytyy kielitaitoisia myyjiä, joilla on myös suomenkieli hallussa?! Itse olen asioinut liikkeessä sen verran usein, että useimmat myyjät, mutta olen kyllä huomannut, että joitain asiakkaita siellä kohdellaan todella ylimielisesti... Myyjät ovat kuitenkin vain "myyjiä", mutta jotain sivistyksen tasoa heiltäkin voisi odottaa esim. että kaikkia ihmisiä on kohdeltava kunnioittavasti... :(

   Poista
  3. Kurjaa jos palvelusta on jäänyt huono maku... Tuolta kyllä kuuluisi saada parasta sellaista!

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)