perjantai 15. maaliskuuta 2013

Crossfire-arvonta

Perjantain ja Google-tilin kautta seuraavien pyöreän 100. lukijan kunniaksi olisi syytä järjestää arvonta! 


Sain mahdollisuuden arpoa kolmelle onnekkaalle vasta Suomessa julkaistua Sylvia Dayn Sinulle paljastettu -teosta. Nyt liikutaan samalla kentällä Fifty Shades of Grey -kirjan kanssa... :)

Tässä lyhyt intro bestselleristä:

Eva Tramell ja Gideon Cross kohtaavat Ylä-Manhattanin kimaltavissa juhlissa ja tiukoissa neuvotteluissa. Vahva jännite muuttuu hetkessä pidäkkeettömäksi roihuksi. Molemmat jäävät pakkomielteisen intohimon otteeseen, mutta menneisyydessä on kauhuja, jotka astuvat heidän väliinsä.

Sinulle paljastettu päihittää Fifty Shades of Greyn eheämmällä tarinallaan, joka on paljon paremmin kirjoitettu. Henkilöhahmot eivät jää keskeneräisiksi, eikä intohimon polte viilene.” – Romance Novel News

Haluatko päästä käsiksi trilogian ensimmäisen osaan? Kerro, minkä kirjan luit viimeksi tai mikä sinulla on juuri nyt yöpöydällä? Vastausaikaa on sunnuntaihin 17.3. klo 23.59 asti.

Tässä samalla muistutus, mitä kautta uusimmat postaukset löytyvät: 

Kivaa perjantaita ja ihanaa lähestyvää viikonloppua!

32 kommenttia:

 1. Viimeksi luin Valtaojan Kaiken käsikirjan -meri

  VastaaPoista
 2. Luettavana on juuri Fifty shades of Grey -sarjan päätösosa. Kiva olisi päästä lukemaan tämä Sylvia Dayn uutuuskin :)

  VastaaPoista
 3. Kamala paljastaa, mutta viimeinen lukemani kirja koski verotusta... :D Ehkä olisi jo korkea aika saada parempaa luettavaa!!! :)

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä on luettavana on "Elizabeth Taylor Hollywoodin kuningatar".

  VastaaPoista
 5. No HALUAN LUKEA. Laitoin tän kirjastoon varaukseen mutta ziljoona ennen mua! Tällä hetkellä menossa mm. juurikin Fifty Shades of Greyn eka osa.

  VastaaPoista
 6. Oho, kylläpä kiinnostuin tästä kirjasta! :D
  Viimeksi lukemani kirja taisi olla joululahjaksi saatu Hobitti. Tällä hetkellä yöpöydällä on vielä pikkuisen kesken Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike. Panttaan viimeisiä lukuja kun en haluaisi että kirja loppuu :D

  ps. Katsoin eilen viimeisen Twilightin osan ja Fifty shandes of greyn jälkeen Twilight ei vaan ole enää entisensä... :D Näin NIIN yhtäläisyydet noiden kirjojen välillä :D

  VastaaPoista
 7. Torey Haydenin Häkkipoika odottaa pöydällä, se vaatii oikeaa hetkeä luettavaksi :)

  VastaaPoista
 8. Moi,
  luin viimeksi Jonas Gardellin "Torka aldrig tårar utan handskar" romaanitrilogian
  kakkososan. Kirja oli niin mukanaan vievä ja koskettava, etten meinannut millään malttaa laskea sitä käsistä. Kaiken lisäksi siinä on yhtymäkohtia omaan elämään, kun olen itse piirtein samaa ikäluokkaa ja muistan huikean 80-luvun. Aikaisemmin FST5 näytti kirjoihin perustuvan tv-sarjan, kyllä ruåttalaiset osaa. Niin kirjaa lukiessa kuin tv-sarjaa katsoessa sai silmäkulmia pyyhkiä useammankin kerran...

  VastaaPoista
 9. Heissan, Onnea pyöreiden johdosta. :) Yöpöydällä odottaa ystävältä lainattu Muriel Barberyn Kulinaristin kuolema, ja kesken on J.K Rowlingin Paikka vapaana.

  Aurinkoista, kirpeää viikonloppua. :)

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Argh, kuulin kyseisestä kirjasta vasta nyt, mutta satavarmaa on että koukutun siihenkin :) Nyt yöpöydällä Qiu Xialongin Tapaus Mao, matalalentoista Kiinalaisdekkaria mutta silti niin hyvää luettavaa!

  VastaaPoista
 11. Tällä hetkellä luen Enkelipeli nimistä kirjaa :)

  pikkumyy17@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana ollaan. Nyt lopettelen sellaista, kuin Aika suuri hämäys, ollut tosi hyvä:) -Sanna

  VastaaPoista
 13. Kiitos arvonnasta, kuulostaa jännältä. Luen just Kani nimeltä Jumala.

  VastaaPoista
 14. Minullakin on menossa Enkelipeli (Carlos Ruiz Zafón), nyt jo toista tai kolmatta kertaa. Olen ihan koukussa näihin Zafónin Barcelonasta kertoviin kirjoihin.

  VastaaPoista
 15. Viimeksi loppuun luettu kirja oli Jeff Longin Deeper. Loistava kirja vaikka osa 1 olikin parempi. menossa Donna Leonin kirja, mutta nimeä en muista, mutta ilahduin lukemattomasta Brunettista :)

  VastaaPoista
 16. Luin Vadelmavenepakolaisen ja nauroin aivan mielettömästi. Nyt on yöpöydällä Anna Perhon Superarkea, jos vaikka jotain tarttuis... :)

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa! Minulla on aina useita kirjoja samaan aikaan kesken, jos ei sen hetkinen mielentila sovi kyseiseen kirjaan vaihdan lennossa seuraavaan :)

  Laukussa mukana työmatkalla tänään John Updike: The Witches of Eastwick.

  VastaaPoista
 18. Mukana oon! Sain juuri luettua George R.R. Martinen A Dance with Dragons. Ärsyttää vaan, kun nyt saa odottaa pari vuotta sarjan seuraavaa osaa...

  VastaaPoista
 19. Luin viimeksi Taivas, mikä työpaikka -kirjan ja tällä hetkellä menossa Erojuhlat Manhattanilla. Kiinnostaisi kovasti kyllä tuo Sinulle paljastettu! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 20. Minä en kyllä hirveästi ole viime aikoina ehtinyt mitään lukemaan kuin omanalani kirjallisuutta tutkielmaa varten. Viimeksi taisin lukea uudestaan Anthony Burgessin Kellopeliappelsiinin tällä kertaa englanniksi!

  VastaaPoista
 21. Karin Slaughter - Genesis. Välillä Slaughterin kirjat on niin raakoja että tulee paha olo, mutta ei niitä kyllä käsistäänkän voi laskea :D

  VastaaPoista
 22. McEwanin sementtipuutarha. Ensimmäinen McEwanin kirja, mutta tuntuu ihan hyvälle.

  VastaaPoista
 23. Yöpöydällä on Puutarhan koristepensaat-kirja, kun keväällä piha on tarkoitus uudistaa,

  VastaaPoista
 24. Yö pöydällä löytyy tällä hetkellä, Fifty Shades of Grey -kirjan viimeinen osa. Seuraavaksi vuorossa viime kuun Olivia- ja Trendilehti :)

  VastaaPoista
 25. Mukana. Viimeksi luettu Haruki Murakamin 1Q84 books 1-2, book 3 odottaa lukua. Taattua Murakamia. =)

  VastaaPoista
 26. Paljastelua täältäkin. Luettavanani on Elina Saksalan "Ammattina juontaja". Syynä jatkuva halu oppia uutta. Sinulla on muuten todella tyylikäs blogi, jota käyn kurkkailemassa säännöllisesti. Terv. naantalilainen nainen

  VastaaPoista
 27. Mukaan myös! Muutama sivu jäljellä Dora,Dora. Uudelle kirjalle olisi tarvetta.

  eMaarit

  VastaaPoista
 28. Nyt menossa The Decision Book: 50 Models for Strategic Thinking. Jep, tarvitsen jotain kevyempää luettavaa välillä :)

  t.Tiiu

  VastaaPoista
 29. Menossa juuri nyt Oprahin elämänkerrallinen teos :)

  VastaaPoista
 30. Yöpöydällä oli eilen illalla Hernán Rivera Letelierin Elokuvankertoja. Sen verran oli suuri tarina pienessä kirjassa, että tuli luettua kerralla, vaikka vähän valvomiseksi menikin..

  VastaaPoista
 31. Tällä hetkellä menossa Kultahattu, jos sen saisi tuosta yöpöydältä joskus avattua :)

  VastaaPoista
 32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)