torstai 12. huhtikuuta 2012

Keijupölyä

Kävin viime viikolla ottamassa hiuksiini vaaleita raitoja, jotta saan taas vähän väriä ja eloisuutta niihin. Valitin samalla, miten vaikeaa on löytää hyvää mattavahaa ja luottoparturini ehdotti, että kokeilisin Four Reasonsin hiuspuuteria. Olen käyttänyt aiemmin lyhyille hiuksille hyvin sopivaa puuteria tuomaan ryhtiä, joten mikä ettei.
Hauskaa tuotteessa on, että se tulee hiuslakan tyyppisesti suihkuttamalla, eikä sirottelemalla 'keijupölyä', kuten minulle on sanottu aiemmista purkeistani. Tämä sopii kuulemma hyvin myös puolipitkiin hiuksiin ja sillä saa helposti freesattua lookia ja hiuksia kiireessä.


13 kommenttia:

 1. Hauskasti havainnollistava kuva :D Itse ihan tykkään tuosta suihkutettavasta versiosta, vaikkakin se usein tuntuu loppuvan kesken..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - hetken mietin, meneekö tuo kuvan asetelma liian oudoksi :) Otin tosiaan vasta käyttöön, niin katsotaan miten riittää.

   Poista
 2. Mulla on ollut tuota, mutta tuntui ettei hiuksiini tullut mitään ryhtiä. Likaiset hiukset tuo kuitenkin muutti taas puhtaiksi, toimi siis minulla kuivashampoon tapaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ainakin lyhyisiin hiuksiin saa muutamalla suihkaisulla ihan kivasti pitoa. Mutta tuon sanottiinkin raikastavan myös hiuspohjaa, joten hauskaa jos se tosiaan toimii niinkin.

   Poista
 3. Hah, kuva ainakin houkutteli lukemaan tekstin kokonaisuudessaan, vaikka hiustuotteet eivät varsinaisesti kuulu kiinnostuksen kohteeksi. ;)
  Meillä noita tomusokeripaketteja menee, yksi kokonainen kerrallaan, kun lapsien kouluun pitää leipoa mokkapaloja myyjäisiin...

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hups, pahoittelut jos kuva johti harhaan ;) Itse teen yleensä 1,5-kertaisen kuorutteen ja siihen menee kyllä hurja määrä tomusokeria!

   Poista
 5. Bad hair day:n pelastaja. Paras hiustuote ikinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät suositukset siis, onneksi otin testattavaksi!

   Poista
 6. Minulta löytyy tämä tuote myös, mutta minulle tämä myytiin enemmän kuivashampooksi. Ja niin se on mulla hyvin toiminutkin, ainakin raskaisiin hiuksiin tuo on miksikään nosteeksi liian heppoista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, hyvä tietää, että toimii myös noinkin:)

   Poista
 7. Minäkin käytän joskus suihkutettavaa kuivashamppoota hiuksiini, mutta en kyllä arvosta sen suihke-ominaisuutta vaan suihkutan sitä käsiini ja siitä hieron tukkaan... Näin saan sen paljon tasaisemmin eikä jossain jakauksessa ole enemmän tavaraa´, tuohan helposti tekee tyven vaaleanharmaaksi, ainakin minun kuivashamppooni on valkoista joten en kamalasti sitä voi laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotakin voi kokeilla. Minulla on vaaleat hiukset, nin tuo sekoittuu hyvin kokonaisuuteen ja tuo vielä yhden sävyn lisää ;)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)