sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ihana turhuus


Kun Apple julkaisi ensimmäisen iPadin vuonna 2010, tuli väkisinkin kyseenalaistettua sen tarpeellisuus. Varsinkin, jos on jo ennestään käytössä MacBook ja iPhone, niin missä välissä tuota enää ehtii käyttää? Pitkän aikaa ajatus laitteesta tuntuikin täysin turhalta. Mutta uudemman version tultua kauppoihin nyt keväällä myönnyin turhuudelle. Tutustuttuani siihen nimittäin ystäväni luona havaitsin sen erittäin käteväksi ja lopputuloksena hankinkin omani, oho.

Täytyy myöntää, että sillä on helppo ja mukava selailla sivustoja ja lukea blogeja;). Varmasti sille löytyy käyttöä myös kesällä, kun sen saa helposti mukaan puistoihin ja kesäretkille.

Lisäiloa tuo myös uuden kotelon etsiminen laitteelle. Ensihätään löysinkin Marc by Marc Jacobsin suojan, mutta jossain vaiheessa olisi kiva panostaa esimerkiksi johonkin näistä löytämistäni vaihtoehdoista. Mikäköhän olisi kivoin?

Balenciaga/Matches.com

                                    Bottega Veneta/Matches.com                   Prada.com   

Céline.com

Céline.com

8 kommenttia:

 1. Minä ostin ensihätään kotelon hermesiltä, odotellessa kun cartierilta tilaamani timantein ja rubiinein päällystetty platinainen koteloni valmistuu.

  Itse laitetta en tarvitse ollenkaan, mutta tuon kotelon takia se oli ostettava.

  VastaaPoista
 2. Tuo vihreä Prada on kyllä kaunis ja varsinkin jos se on Saffiano-nahkaa, myös kestävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja parasta on, että sitä saa ainakin kuudessa eri värissä:) Kiva kun perusmustan rinnalle löytyy vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Myönnän, olen ihan ipad-addikti, en antaisi pois.
  Ipad koteloltani vaadin sekä käytännöllisyyttä että kestävyyttä, siksi kaikki ihanuudet eivät ihan sovi. Tällä hetkellä käytössäni on Vuittonin perusmonogrammi, joka on ihan hyvä, sekä Ordning&Redan nahkainen ja kahdella vetoketjulla varustettu kotelo, jolla on kyllä erinomainen hinta-laatu-suhde, plussana että löytyy kevään kirkkaissa väreissä.

  Prada tai alempi Céline ovat yksinkertaisen kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin ovat hyviä vaihtoehtoja, LV:kin on klassinen. Nuo Célinet ovat aivan mahtavia, paitsi ne ovat kyllä hieman kohtuuttoman hintaisia.

   Poista
 4. Noista mielyttää ulkoisesti eniten Prada, ihanan simppeli. Toki kauniita ovat kaikki ja Celinen salkku on hauska :)

  Itselle ottaisin mieluiten sellaisen kotelon, josta iPadia ei tarvitse ottaa pois käytön ajaksi.. tosin vielä mulla ei kyllä ole koko laitetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppelit ovat parhaita ja ihastuin myös heti tuohon Célinen salkkuun. Joo, pitäisi ehkä katsoa myös noita versioita, ne ovat varmasti käytännöllisimpiä.

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)