lauantai 14. huhtikuuta 2012

Open Your Heart

Käytän harvoin samoja asusteita peräkkäisinä päivinä, mutta kaulassa minulla on aina sama koru. Hankin tämän Tiffanyn avaimen aikoinaan New Yorkin flagship-storesta. Olen katkaissut ketjun vauhdissa jo pari kertaa, mutta avain on onneksi silti vielä tallessa. Tiffanyltä löytyy kyllä vaikka mitä kivaa ja hinnatkin ovat hyvin kohtuullisia. Avaimet ovat saaneet sittemmin parikseen myös lukot. Oletko itse löytänyt suosikkeja Tiffanylta?


8 kommenttia:

 1. Itselläni on precis tuo sama avainmalli, mutta hopeisena. Se oli mielestäni hauskin malli juuri siksi että se oli se perinteisin avainmalli (jos nyt ei Abloyta lasketa, hah).
  Miehillä toimii kivasti tuo musta! Pidätkö sitä kuinka pitkässä ketjussa?
  Itselläni noita turkooseja boxeja löytyy vähän liikaakin, vihkisormusta myöten...nepäs ei vielä taida toimittaa Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että sinulla on samanmallinen :) Pidän tätä aika lyhyessä ketjussa (n.40 cm), mutta näyttää kauniilta varmasti myös pidemmässä. Sieltä löytyy helposti kyllä kaikkea kivaa, joten ehkä ihan hyvä, että toimitusta ei vielä ole Suomeen :) Vihkisormus on varmasti upea! Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mulla on myös tuo sama musta avain, mutta omassani on musta Tiffanyn nauha ketjuna. Se oli pitkään suosikkikoruja, mutta nyt unohtunut. Täytyy kaivaa jemmoista.

  Mulla on sarjasta myös vähän isompi hopeinen avain. Ja siinä on tuo sama katkeileva ketju. Olen kanssa joutunut korjauttamaan sitä. En ole silti halunnut vaihtaa alkuperäistä ketjua muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuo palloketju on hieno ja täytyy myöntää, että minulla on kyllä ollut vähän omaa huolimattomuutta mukana noissa rikkoutumisissa. En ole huomannutkaan, että ketjua saa myös mustana. Pitää hankkia sekin!

   Poista
 3. Ompa ruma koru. Taitaa olla tosi huonoa laatua jos ketju katkeaa. Itsekkin vedän perslärvejä, muttei efva attlingin guccin jne ketjut ole katkennut ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti nämäkin jakavat mielipiteitä, mutta sehän on vain hyvä asia:)

   Poista
 4. Jep, musta on ihan nauhaa, jossa on kuitenkin hopeinen lukko. Ostin sen Lontoon Tiffanylta. Ja se nauha on kestänyt paljon paremmin kuin hentoinen hopeaketju...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kuulostaa hyvältä, täytyy tosiaan käydä katsomassa tuota seuraavalla reissulla:)

   Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)