keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tiistai-illan herkuttelu

Eilen illalla teki mieli jotain makeaa, joten lähdimme jätskille Stockan Deliin. Ben&Jerrysin jäätelöt ovat häipyneet tarjonnasta ja tilalle on tullut Mövenpickin jäätelöt. Höh. Ilahduttavaa oli kuitenkin näistä tehdyt jäätelöannokset. Jäätelöä, pehmistä ja hyviä lisukkeita, nami!
Stockalla oli vilskettä, kun talo valmistautui tänään alkaneeseen hullutukseen. Pitänee ehkä käydä täydentämässä ainakin päivittäiskosmetiikkaa ja keittiön kuiva-ainekaappeja. Muuten kodin jutut ja astiat ovatkin aika hyvin koossa. Teitkö löytöjä katalogista tai onko sinulla vakiohankintoja Hulluilta Päiviltä?


14 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisen näköiset annokset :-P

    Minun HP bongauksiin kuuluu mm. tämän päivän Michael Kors -ballerinat, perjantain Burberry t-paita, lauantain philosophy blues originalin pusero ja Steltonin termos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, tuo kuva ei ollut ihan paras mahdollinen :)

      Mahtavia löytöjä, kuulostaa hyvältä! Juuri tuon tyyppisiä klassisia juttuja olen itsekin vuosien varrelta HP:iltä keräillyt.

      Poista
  2. Oijoioi... Herkullista! Itse en uskaltaudu Hulluille Päiville ellen HP kuvastosta löydä jotain OIKEIN mieluista.. Pelottava paikka siihen aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole niin paha paikka, on itse asiassa aika meditatiivista mennä siellä hulinassa, jos niin voi sanoa :)

      Poista
    2. Meditatiivisesti ensi kerralla siis :)

      Poista
    3. Kannattaa kokeilla siltä kannalta! ;)

      Poista
  3. Hih, poikkesin eilen pikaisesti Tampereen Stokkalla hakemassa sukkikset ja bongasin harmikseni samalla, että B&J on korvattu myös siellä Mövenpickillä. Mutta nuo annokset näyttävät kyllä niin hyviltä, että pitää kyllä testata myös maku :)

    Itse yleensä vältttelen HP, mutta kuvaston toki selailin silti ja mieleen jäi ainakin yksi Artekin valaisin ja joitain hyviä kosmetiikkatarjouksiakin siellä kyllä olisi.

    Tsemiä sun HP-visiitille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kato on ehtinyt myös sinne, höh. No nuo annokset ovat kyllä ihan ok korvike.
      Iltaisin on rauhallisempaa, mutta tuollaiset sisustusjutut kannattaa varmistaa aamuvisiitillä. Tsemppiä myös sinne, jos muutat mielesi ja uskaltaudut joukkoon!

      Poista
  4. Pikakäynti Tapiolassa päättyi muutamaan kasvojenpuhdistusaineeseen, Herkun chèvre-halkoon sekä italialaiseen neitsytoliiviöljyyn. Toki myös valmisruokaa, ettei tarvitse kokkailla kun mies matkoilla. Ai niin, ostinhan myös sen Piiat dvd:n! Noi jätskit on hyviä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapiolasta on mukavampaa noutaa vakiojutut, kun siellä ei ole niin kova ryysis. Kuulostaa tutuilta hankinnoilta. Hyvä, sait senkin - kirja on siis loppu. Minulla lähti adrenaliini liikkeelle leffan edetessä. :)

      Poista
  5. Mitä, ei enää B&J:tä Stockalta?! Viime viikolla se kioski oli vielä siinä :( Stockan tiskiltä jäätelön sai sitä paitsi halvemmalla ja isompina annoksina kuin Espan B&J -kioskista! Harmillista!

    Nim.
    Coffee Coffee Buzz Buzz Buzz 4ever ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totta se on - valitan. Piste on säilynyt siis samana, mutta tuotteet on vain vaihdettu. Aivan, hain Delistä aina kesällä jätskiä Espalle, B&J:n oman pisteen sijasta. Pitää siis alkaa ostaa kaupan isompia pakkauksia :)

      Poista
  6. Voih, olen kade!! Ja allerginen maitoproteiinille. Mikään kaura- tai riisi- tai sorbettijäätelö ei korvaa kermasta tai maidosta tehtyä jäätelöä! :(

    Pitää ehkä käydä huomenna kääntymässä Stockalla, saa nähdä, mitä siellä on jäljellä siihen mennessä, kun ehdin sinne! :)

    VastaaPoista
  7. No voi höh :( onpa mälsää. No onneksi on aina laukut, joista voi nauttia ;)

    Tsemppiä käyntiin, etköhän löydä varmasti jotain!

    VastaaPoista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)